» Folkets Ting » Folkets Ting » Peoples Court #18 i22: Utred och ställ inför rätta de Svenska myndigheter, medier, företag och män och kvinnor som ej ger oss ordentlig sjukvård!

i22: Utred och ställ inför rätta de Svenska myndigheter, medier, företag och män och kvinnor som ej ger oss ordentlig sjukvård!1 Yes, first choice

Approved

1Yes100%Yes
0Abstention0%Abstention
0No0%No

Ställ Läkemedelsverket, Socialstyrelsen, Försäkringskassan, Läkarutbildningen, Socialministern, våra stora svenska medie-kanaler och våra stora läkemedelsbolag inför rätta för korruption, landsförräderi eller annat passande åtal!

Flera oberoende källor och vittnen däribland riksrevisionen, läkare och andra vittnen som jobbat inom de stora medie-bolagen samt läkemedelsindustrin berättar om hur Svenska statliga myndigheter, medier och läkemedelsindustrin medvetet jobbar tillsammans i en egen affärsmodell där de uppenbarligen sätter sina egna intressen före det Svenska folkets intressen, hälsa och rätt till god sjukvård.

1 - Mediciner mot Covid - 19 som visat sig sänka dödligheten i flera oberoende studier, görs först svåråtkomliga att skriva ut, smutskastas i media och över 5000 personer dör kanske i onödan i Sverige.

2- Personer med borrelia och co-infektioner diagnosticeras ej, får ej vård eller direkt misshandlas psykiskt och fysiskt av sjukvården och lever liv i förlamning, lidande och smärta när det finns botemedel och behandlingar som används i många andra länder.

3- Personer med smärttillstånd, psykisk ohälsa och många andra sjukdomar får endast vård som avser att lindra symptom och skapa ett beroende av dyra mediciner som läkemedelsbolag tjänar stora pengar på. De får ej holistisk och vetenskapligt belagd vård som syftar till att bota patienterna på riktigt.

Jag föreslår att en crowdsourcing kampanj startas för att samla ihop kapital till att starta en oberoende utredning gjord av delegater som väljs genom tinget som granskar dessa omständigheter. Detta kan leda till att berörda myndigheter och parter kan anmälas och fällas för landsförräderi eller annat passande åtal.

No suggestions